gsdfgsdfg

Phoenix

Infrarood cabine met verwarmde speksteentafel met halfedelstenen

Speksteen is een door de natuur geschapen product dat o.a. in Finland wordt gewonnen. Het is ontstaan door kristallisatie van verschillende mineralen met als eigenschap om heel vlug warmte op te nemen maar deze geleidelijk aan af te geven.

De uitgestraalde warmte wordt als zeer aangenaam ervaren en ligt dicht in de buurt van de stralingswarmte van infrarood. De warmte dringt doorheen de opperhuid en wordt in de bloedsomloop opgenomen.

De combinatie met halfedelstenen bevordert en stimuleert de warmte werking doorheen het zenuwstelsel tot op het bot-level waardoor het neurovegetatief zenuwstelsel zich ontspant. Massaal komen er afvalstoffen vrij vanuit de diepte naar de oppervlakte (d.m.v. transpiratie).

De halfedelstenen bevorderen ook de bloedcirculatie doorheen de gewrichten. Bij aandoeningen zoals artrose, reumatische artritis,fibromyalgie, CVS, stijf- en stramheid van de pezen en gewrichten, nek- schouder- en rugpijn is deze therapie heel dankbaar.

Uiterst werkzaam bij cellulitis, overtollig vochtophoping (vermageren), ontgiften, antistress, regeneratie, algemeen herstel van gezondheid
Een must voor elke sportvrouw of sportman om na intensieve training de spieren te ontzuren.