gsdfgsdfg

Let's Veggie

Katty heeft haar eigen zaak en vind je op www.w-eten.be

Wil je vegetarisch eten maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen?

In deze workshops helpen we bij de keuze van lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Je krijgt informatie over de ingrediënten en hoe deze passend te gebruiken.

En om gezond te blijven gaat het niet enkel om meer groenten te eten maar wel om het eten van de juiste groenten samen met andere voedzame produkten.

Het belang van eiwitvervangers, de juiste koolhydraten, wat met vitamines en mineralen en de juiste vetten. Gezondheidsaspecten komen ruim aan bod tijdens de workshops. We koppelen de westerse versie met de 5-elementenleer uit de Traditionele Chinese Gezondheidszorg.

We gaan werken met verse produkten, creatief leren omgaan met groenten, peulvruchten, granen, bonen, plantaardige vetten, verse en gedroogde kruiden, soorten zout, tofu, enz...

Je krijgt alvast een aantal leuke recepten en info over boeken, sites en andere wegen om later thuis gemakkelijk aan de slag te gaan.

En last but not least, we gaan samen lekkere gerechten klaarmaken en proeven natuurlijk...!

Wil jij ook proeven van een verrassend lekkere, super gezonde keuken? En smakelijke en evenwichtige gerechten op tafel toveren? En je daarbij nog energiek voelen?

Schrijf je dan snel in voor deze reeks van 4 avonden!

Praktisch: 

Wanneer: dinsdag: 18/9 - 25/9 - 2/10 - 9/10/2018 of

                 donderdag: 4/10 - 11/10 - 18/10 - 25/10/2018

Tijdstip: van 18u - 21u 

Waar: in de didactische keuken van Da Vinci Campus - Louis Vangrootenbruelstraat 63 - 9600 Ronse (parking van de school ter beschikking)

Meebrengen: schort, potje voor eventuele overschotten, stylo en goed humeur ;)

Je investering: 175€, de prijs omvat de 4 avonden, deskundige uitleg en begeleiding, hand-outs, gezamelijk koken en eten

Inschrijving en info: bij Katty, 055/20 94 76 of 0474/433 343 of via mail: katty@w-eten.be (site van W-eten is in de afwerkingsfase...)